Λύσεις για επαγγελματίες

Εξόπλισε σήμερα τον χώρο σου με ό,τι χρειάζεσαι οικονομικά και με στυλ!

Ο εξοπλισμός και η επίπλωση ξενοδοχείων, ξενώνων, AirBnB και λοιπών ξενοδοχειακών καταλυμμάτων είναι υπόθεση Disconto. Στον υπερ-ανταγωνιστικό κλάδο του τουρισμού κάθε ευρώ μετράει όπως φυσικά μετράει και η εικόνα των χώρων, τα έπιπλα που επιλέγετε και η αντοχή τους στον χρόνο.

Βασιζόμενοι στο τρίπτυχο:

  • Οικονομία
  • Εμφάνιση
  • Αντοχή στον χρόνο

τα έπιπλα που σας προσφέρει το Disconto μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Δείτε ενδεικτικά κάποια από τα κρεβάτια, τα στρώματα ή τους καναπέδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα δικά σας δωμάτια και ανακαλύψτε τη λύση που ψάχνατε στην τιμή που θέλατε. Και επειδή οι ανάγκες σας είναι πάντα διαφορετικές από αυτές των υπολοίπων, στο Disconto μπορούμε να σας βοηθήσουμε τροποποιώντας και παραμετροποιώντας αυτό που θέλετε ώστε να έρθει στα μέτρα σας.

Το ειδικά εξοπλισμένο εργαστήριό μας και οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας, οι αξιόπιστοι προμηθευτές μας αλλά και η πολύχρονη εμπειρία μας είναι το εχέγγυο που έχετε για το ότι μαζί μας μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα αυτό που σκέφτεστε.

Έρχεται λοιπόν σεζόν για εσάς; Σκεφτείτε Disconto

Καναπέδες

Διθέσιοι καναπέδες, τριθέσιοι καναπέδες, καναπέδες γωνία ή καναπέδες κρεβάτια, σε όποια απόχρωση και σχήμα θέλετε. Και φυσικά στις διαστάσεις που επιθυμείτε.
Ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφοράς που μπορείτε να έχετε όταν παραγγέλνετε όλο τον εξοπλισμό του δωματίου σας από το Disconto.

ΚΑΝΑΠΕΣ 3ΘΕΣΙΟΣ ΚΡΕΒΑΤΙ NOVA

ΚΑΝΑΠΕΣ 3ΘΕΣΙΟΣ HOME

ΚΑΝΑΠΕΣ 3ΘΕΣΙΟΣ ΚΡΕΒΑΤΙ JERSEY

ΚΑΝΑΠΕΣ 3ΘΕΣΙΟΣ ΚΡΕΒΑΤΙ MONDI

Κρεβάτια

Αν κάτι μένει στους επισκέπτες των δωματίων σας, αυτό είναι η ποιότητα στον ύπνο που έχουν απολαύσει. Δημιουργήστε το ιδανικότερο περιβάλλον γι’ αυτούς ξεκινώντας από το πιο βασικό κομμάτι, το κρεβάτι.
Μονά, διπλά, ημίδιπλα, king size ή queen size, ό,τι κι αν χρειάζονται οι επισκέπτες σας έχουμε τη δυνατότητα να το κατασκευάσουμε και να σας το παραδώσουμε. Και στα κρεβάτια, φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε επιπλέον έκπτωση με την αγορά και λοιπού εξοπλισμού από το Disconto.

ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ FIDEL ΛΕΥΚΟ 160×200

ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ Νο.34 160Χ200

Σύνθεση Κρεβατοκάμαρας Νο.26

ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ Νο.17 160Χ200

Στρώματα

Με αποκλειστική συνεργασία με τα στρώματα Orion μπορούμε να σας καλύψουμε σε ποιοτικά στρώματα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ρωτήστε μας για τις combo προσφορές σε κρεβάτια-στρώματα και επωφεληθείτε από τις ακόμα χαμηλότερες τιμές μας.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές που τρέχουν επικοινωνώντας μαζί μας στο info@disconto.gr ή στο 2421023940.

Στρώμα Basic Extra 3

Στρώμα Star Plus Coco 15

Στρώμα Best Extra Plus Pocket 71

TOP