Ανακατασκευή - Αναπαλαίωση επίπλων

Το Disconto ειδικεύεται στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Γι’αυτό, λοιπόν, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες μας από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας εδώ και χρόνια, μπορούμε να παίρνουμε τα παλιά σας έπιπλα και να τους δίνουμε ‘πνοή’.

Για παράδειγμα, έχετε κάποιον καναπέ ο οποίος βρίσκεται πια σε κακή κατάσταση αλλά δεν θέλετε να τον αποχωριστείτε; Με την υπηρεσία αναπαλαίωσης την οποία σας προσφέρουμε, θα έχετε τη δυνατότητα σε λίγο καιρό θα τον έχετε ξανά στο καθιστικό σας και θα τον απολαμβάνετε σαν να είναι καινούριος!

Αλλάζοντας ιμάντες, αφρολέξ, καλύμματα, υφάσματα ή ό,τι άλλο χρειαστεί του δίνουμε όχι μόνο νέα όψη αλλά και αναβαθμισμένη λειτουργικότητα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσετε νέο καναπέ, αλλά να απολαμβάνετε αυτόν που έχετε!

Τα βήματα είναι απλά:

  • Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@disconto.gr ή στο 24210 23940.
  • Μας στέλνετε φωτογραφία του επίπλου σας για αξιολόγηση.
  • Κανονίζουμε από κοινού τη μεταφορά του στο εργαστήριό μας και από εκεί και
    πέρα περιμένετε να γίνει η...μαγεία!

Σε λίγες ημέρες θα είναι και πάλι δικό σας όπως πρώτα!

Δείτε κάποιες αναπαλαιώσεις - ανακατασκευές που έχουμε ολοκληρώσει.

Ανακατασκευή καναπέδων

Αναπαλαίωση επίπλων

Οι τεχνικοί μας φυσικά και μπορούν να αναλάβουν έργα που αφορούν όχι μόνο σε καναπέδες αλλά και σε τραπεζαρίες, τραπέζια, μπουφέδες, καρέκλες ή ό,τι άλλο μπορεί να δεχθεί τη φροντίδα μας (βαφή, λουστράρισμα, αλλαγή υφάσματος κτλ).

Φυσικά, σε κάθε περίπτωση αξίζει να γνωρίζετε πως εκτός από τις αναπαλαιώσεις και τις ανακατασκευές υπάρχει η δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το έπιπλο που θέλετε custom, δηλαδή στο σχήμα και στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει στον χώρο σας.

Κάντε τώρα το πρώτο βήμα και επικοινωνήστε με το Disconto για να δούμε μαζί τις ανάγκες σας.

TOP