ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τρόποι Αποστολής

Στο 4ο στάδιο της συμπλήρωσης του καλαθιού αγοράς καλείστε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους αποστολής.

Σημείωση: Η επιλογή σας δεν σας δεσμεύει με κανένα τρόπο και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την τροποποιήσετε. Αποτελεί μόνο μία ένδειξη του προτιμώμενου τρόπου αποστολής, ώστε να μας δώσει το πλεονέκτημα να προετοιμάσουμε την παραγγελία σας πιο άμεσα. Ενδεικτικό ελάχιστο κόστος αποστολής εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος: 5€ ευρώ

  • Παραλαβή από την κεντρική αποθήκη: Σε περίπτωση που επιθυμείτε εσείς να παραλάβετε τα εμπορεύματά σας με δικό σας όχημα, ή να το αναθέσετε στον δικό σας μεταφορέα, μπορείτε να το κάνετε Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 16:00 & Σάββατο 08:00 με 14:00 από την κεντρική μας αποθήκη στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.
  • Αποστολή με όχημα της εταιρείας, έως 10 χλμ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης του Βόλου, ή σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από την κεντρική μας αποθήκη, η παράδοση γίνεται εντελώς δωρεάν μέχρι το χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα.
  • Αποστολή με όχημα της εταιρείας, από 10 χλμ έως 60 χλμ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται σε ακτίνα από 10 έως 60 χιλιόμετρα από την κεντρική μας αποθήκη, η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα και με €1/χλμ. Οι μεταφορές πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 16:00 & Σάββατο 08:00 με 14:00 .
  • Αποστολή με εξωτερικό μεταφορέα: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης είναι πάνω από 60 χλμ από την κεντρική μας αποθήκη και δεν επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας, μπορούμε να δρομολογήσουμε εμείς την αποστολή της με τον κατάλληλο για την περίσταση εξωτερικό μεταφορέα. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών, σας εξασφαλίζει πολύ χαμηλό κόστος μεταφοράς, καθώς και ευελιξία στις λεπτομέρειες της παράδοσης. Μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας, στην πόρτα του σπιτιού σας αλλά και μέχρι το πρακτορείο της πόλης σας, για χαμηλότερο κόστος. Παρακαλούμε εάν θέλετε, σημειώστε τη λεπτομέρεια αυτή στις παρατηρήσεις της του καλαθιού αγοράς σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον μεταφορέα της αρεσκείας σας.
TOP