ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τα Προϊόντα μας

Ποικιλία - Αποκλειστικότητα

Η συλλογή μας απαρτίζεται από 1.000 διαφορετικά έπιπλα, καναπέδες, φωτιστικά, καθρέπτες, διακοσμητικά & πρακτικά είδη. Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε την ποικιλία αυτή πολλές φορές το χρόνο, αλλά ταυτόχρονα να την ανανεώνουμε σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς.

Ποιότητα

Με τιμές τόσο χαμηλές, σίγουρα θα αναρωτηθείτε για το πόσο καλή μπορεί να είναι η ποιότητα των προϊόντων μας. Μην ανησυχείτε όμως γιατί όλα περνάνε από πολλές ποιοτικές διαδικασίες μέχρι να φτάσουν στα χέρια σας. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται από την αρχή της παραγωγής με πιστοποιημένες διαδικασίες απεντόμωσης και φουρνίσματος του ξύλου. Στη συνεχεία, και πριν τη συσκευασία τους, ελέγχονται εξονυχιστικά από τον εκάστοτε εντεταλμένο ποιοτικό ελεγκτή για θέματα σωστής κατασκευής, φινιρίσματος, χρώματος και συνολικής ποιότητας. Ποιοτικοί ελεγκτές υπάρχουν σε όλες τις χώρες παραγωγής των προϊόντων μας και αποτελούν μία δυνατή ομάδα εξωτερικών συνεργατών. Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα και πριν αποστείλουμε την εκάστοτε παραγγελία, όλα τα εμπορεύματα από-συσκευάζονται, ελέγχονται, συναρμολογούνται - και φρεσκάρονται εφόσον κριθεί απαραίτητο - από εξειδικευμένο προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένο εργαστηριακό χώρο, στις κεντρικές αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Τιμές

Οι τιμές μας δεν είναι τυχαία τόσο χαμηλές. Οι προμηθευτές μας είναι διαλεγμένοι προσεκτικά, με αυστηρό κριτήριο, εκτός των άλλων, την τιμολογιακή πολιτική τους. Επίσης, το κατάστημα στην ηλεκτρονική του μορφή είναι σε θέση να μπορεί να προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές στον τελικό καταναλωτή, ενώ είναι πολιτική της εταιρείας μας να διατηρούμε τις ίδιες τιμές στην ιστοσελίδα και στα φυσικά μας καταστήματα. Το επιπλέον κέρδος μας σαν ηλεκτρονικό κατάστημα το δίνουμε πίσω στον καταναλωτή που μας στηρίζει, μέσω της χαμηλής τιμολογιακής μας πολίτικης.

Σας ενθαρρύνουμε ενεργά να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών μας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά από εμάς. Συγκρίνοντας τις τιμές μας θα διαπιστώσετε πως η συνολική τιμή για το κάθε προϊόν – συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφοράς, επεξεργασίας & συναρμολόγησης – σχετίζεται με εξαιρετική ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών Disconto, που όμοιά της δύσκολα θα βρείτε αλλού.

TOP