ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Λίστα Γάμου

Επωφεληθείτε από την πλέον πρωτοποριακή ιδέα που δημιουργήθηκε από την ανάγκη των μελλονύμφων να μπορούν να αποκτήσουν από τα καταστήματα της επιλογής τους ότι επιθυμούν, αλλά και να προσφέρουν στους καλεσμένους τους μία σαφή εικόνα για το τι θα ταίριαζε στο καινούριο του σπίτι, αποφεύγοντας την ψυχρή και άκομψη λύση του τραπεζικού λογαριασμού. Στο disconto.gr μπορείτε να δημιουργήστε τώρα μία λίστα με αγαπημένα προϊόντα με τις δικές σας επιλογές, απαλλάσσοντας έτσι τους συγγενείς και φίλους από την, πολλές φορές χρονοβόρα διαδικασία της επιλογής δώρου.

Κάνοντας την λίστα του γάμου σας στο disconto.gr απολαμβάνετε μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Έχετε εκατοντάδες επιλογές σε έπιπλα, πρακτικά & διακοσμητικά είδη.
  • Έχετε την επιλογή να προτείνετε στους καλεσμένους σας να χρησιμοποιήσουν τη λύση της δωροεπιταγής σε περίπτωση που δυσκολεύονται να επιλέξουν κάποιο δώρο – το σύνολο του ποσού των δωροεπιταγών συμπεριλαμβάνεται σαν έκπτωση στο σύνολο των επιλογών σας.
  • Κερδίστε έκπτωση της τάξεως του 10% σε όλα τα προϊόντα του disconto.gr εφ’ όρου ζωής!

Λίστα Γάμου στο Κατάστημα Επίπλων Disconto

 

Η 40ετής καθιέρωση μας στα είδη δώρων, η 25ετής πείρα μας στο θεσμό της λίστας γάμου καθώς και οι εισαγωγές μας σχεδόν από όλο τον κόσμο, μας καθιστούν την πιο ολοκληρωμένη λύση για το νέο σας σπιτικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού και ελάτε να δούμε μαζί από κοντά μία υπέροχη ποικιλία για το ότι μπορεί να χρειαστεί το καινούριο σας σπίτι.

 

TOP