ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Με ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης και ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα από καθρέπτες, φωτιστικά, πίνακες, πρακτικά & διακοσμητικά είδη, η επιλογή του disconto.gr αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον επαγγελματία που θέλει να γεμίσει ή να συμπληρώσει το χώρο του. Με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε απεριόριστους συνδυασμούς, ώστε ο χώρος σας να είναι πραγματικά μοναδικός, είτε πρόκειται για cafe-bar & εστιατόρια είτε για ξενώνες & ξενοδοχεία.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε χώρους με προσωπικότητα και άποψη, που δεν θα απολαμβάνετε μόνο εσείς, αλλά και οι πελάτες σας. Ο απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα προσφέρει μία αίσθηση αρμονίας και ευθυμίας, ώστε εσείς και οι άνθρωποι που εργάζονται σε σας να αισθάνονται άνετα, αλλά και οι πελάτες σας να θέλουν να επιστρέφουν σε σας.

Επιλέγοντας εμάς για τον εξοπλισμό του επαγγελματικού σας χώρου, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που προβάλλονται στην ιστοσελίδα (για μαζικές παραγγελίες & ανάλογα με τον όγκο τους) καθώς επίσης και από την υπηρεσία: Σύμβουλος Διακόσμησης. Εάν πάλι θα θέλατε να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στα προϊόντα μας, ή ακόμα και να μας δώσετε ένα δικό σας σχέδιο, εμείς είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε άμεσα για το κόστος και το χρόνο παράδοσης.

Ότι και να χρειαστείτε εμείς θα σας βοηθήσουμε για να βρείτε ιδανικές λύσεις για τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί σας! Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας.

TOP